L’Institut

L’Institut Psicològic Arrels sorgeix del treball conjunt de dos germans, professionals de dos àmbits de treball diferents, que es troben en aquest projecte honorant a les seves arrels comunes.

Per què Arrels? Per una  banda, fent servir el símil humanista que compara el desenvolupament de les persones amb un arbre, les arrels ens sustenten, ens donen la seguretat i solidesa de la pertinença a través del nostre contacte amb la terra. Ens permeten nodrir-nos i desenvolupar-nos.

Per altra banda, les arrels, enteses com a individus que ens precedeixen i també com les persones que ens acompanyen en el nostre desenvolupament: la família. Persones que ens donen sentit biològic i/o donen sentit a la nostra història de vida.

Entendre i acceptar les nostres arrels i la seva història ens permet entendre’ns i acceptar-nos una mica millor a nosaltres mateixos.

psicologia vilanova i la getru institut psicologic arrels

Què fem?

L’Institut Psicològic Arrels és un centre de psicologia de Vilanova i la Geltrú (Barcelona) format per un equip de professionals que ofereix una atenció integral orientada a persones de qualsevol edat que passen per moments difícils o que tenen la inquietud de créixer o millorar algun aspecte concret de les seves vides.

L’equip de professionals que treballa a l’Institut Psicològic Arrels treballem des d’un enfocament centrat en la persona, integrant diferents models i tècniques psicoterapèutiques amb l’objectiu d’acompanyar a les persones en els seus diferents processos personals des del respecte i la confiança.

L’institut ofereix un espai de consulta i teràpia psicològica presencial i també online.

A l’Institut Psicològic Arrels realitzem tallers i xerrades que aborden diferents temàtiques amb l’objectiu d’afavorir l’adquisició d’estratègies per fer front a les dificultats o situacions de conflicte que ens trobem en el nostre dia a dia.

Scroll to Top